Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21. August 2011, 01:32 PM   #1 (permalink)
PIONEERNADIR
Administrator
 
PIONEERNADIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Nerden: Mersin - Merkez
Mesajlar: 763
PIONEERNADIR - MSN üzeri Mesaj gönder PIONEERNADIR - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart TTNET NetDisk ile dosyalarınızı “Bulut” ta saklayın

TTNET hem kurumsal hem de bireysel müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran teknoloji kullanımını basitleştiren ve işlerini daha verimli daha etkin yapmalarını sağlayan bulut bilişim çözümleri sunmaya devam ediyor. NETDİSK ile ilk kez bir çevirimiçi depolama (online storage) ürünü bu kadar avantajlı fiyatlarla hizmete sunuluyor.

Harici disklerin ve bilgisayarların kaybolması çalınması arızalanması önemli kişisel veya ticari bilgiler içeren dosyaların zararlı yazılımlardan etkilenmesi gibi birçok sorunu ortadan kaldıran NETDİSK her türlü dosyayı kolayca yedeklemeye ve dosyalara internetten güvenli erişime olanak sağlıyor.


Anlık ve otomatik olarak yedeklenen dosyalara mobil cihaz ve bilgisayarlar gibi her türlü ortamdan ulaşılabiliyor. NETDİSK birden fazla bilgisayarın ve mobil cihazların da yedeklenmesine olanak tanırken dosya paylaşımına da güvenli bir şekilde sağlamaya imkan veriyor.

İnternetin olduğu her yerden dosyalara erişim imkanı tanıyan NETDİSK tüm dosyaları anlık ve otomatik olarak yedekliyor. Dosyalar bilgisayardan silinse bile NETDİSK’te kalıyor ve tek tuşla geri yükleme yapılabiliyor.Kullanımı son derece kolay olan ve bilgisayarları yormayan NETDİSK dosyaları yapılan değişikliklere göre de versiyonluyor. NETDİSK aynı zamanda son derece güvenli olmasıyla da dikkat çekiyor. Dosyalar taşınırken ve saklanırken şifreleniyor.

1 GB 50 GB ve sınırsız kapasiteli olmak üzere 3 farklı pakette sunulan NETDİSK’e [Sadece Üyelere Linkler Açıktır.Üye Olun !!! Tıklayarak Üye Olun !!!] web sitesinden ulaşılabiliyor. 1 GB kapasiteli NETDİSK ücretsiz olarak sunulurken sınırsız kapasitedeki NETDİSK ise vergiler dahil aylık sadece 9.99 TL’ye satışa sunuluyor.
__________________
AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 1866MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
Sapphire HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
Turuvatek Big Tower 550 Watt (Siyah Saydam)
PIONEERNADIR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla