Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. November 2012, 05:11 PM   #3 (permalink)
bipekkan
Banlı
 
Üyelik tarihi: Nov 2012
Nerden: Ankara
Mesajlar: 23
Standart Cevap: ECA VRT DVD - Edition 2009 (ISO) Full Download

Aranıza yeni katıldım. Elimde kitap halinde bulunan 1997 yılına ait ECA VRT veri kaynaklarının çok yetersiz kalması üzerine Net' te araştırma yapmaya başlayınca bir tesadüf eseri bu siteye üye oldum. Linkleri sağlam ama gerekli "vrtwin.exe" dosyası olmayan veya ek olarak verilipte aradan geçen zaman içinde silinmiş bu nedenlede çalışmayan belki 100' üstünde burası dahil siteden indirim yaptım. Sonuçta hiç ummadığım bir RUS sitesinde tüm aradıklarımı bir arada buldum.
Bazı tecrübelerimi paylaşmak isterim.
1. Çoğu kişi ISO dosyası üzerinden kurulum yapmayı öneriyor. ŞART DEĞİL.
2. Çoğu kişi sıkıştırılmış dosyaları winRAR programı ile açıyorsanız ISO dosyalarını da winRAR dosyası olarak görünür ve 2. defa açmayın diyor. Aslında çoğu indirimde (download) önünüze ISO dosyası çıksada bunu ISO dosyası açan bir yazılımla açmaya çalışmak GEREKSİZ.
3.Ne yolla olursa olsun (DVD-HD veya ISO farketmez) hatta winRAR içinden bile "setup" ile kurulumu yapın. Sonunda "Orjinal DVD vb. bulunamadı yada bu orjinal kaynak değil" gibi bir mesaj alacaksınız. HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.
4.Verdiğim linkte ( [Sadece Üyelere Linkler Açıktır.Üye Olun !!! Tıklayarak Üye Olun !!!] ) "Ürün ID" ve "vrtwin.exe" dosyası var. Kurulum sırasında bu "Ürün ID" yi gireceksiniz.(txt dosyası) Kurulum bittikten sonra "C:\Program Files\ECA\vrtdvd2009" Klasöründe bulunan mevcut "vrtwin" dosyasını ya silin veya bir başka yere yedekleyin yada size verdiğim linkteki yeni "vrtwin" dosyasını mevcudun üstüne kopyalayın ve klasörden çıkın. Size artık masa üstünde bulunan "wrtwin" kısa yoluna tıklamak kalıyor.
5. Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Sadece ufak bir not: "Güncelleme yapamazsınız....."

Konu bipekkan tarafından (8. February 2013 Saat 03:25 PM ) değiştirilmiştir.
bipekkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla