Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12. May 2008, 07:20 PM   #1 (permalink)
Nick
Administrator
 
Nick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 1
Ampul XP Service Pack 3 AMD Sistemlerde Problem mi Çıkartıyor?

*** Uzun zamandır beklenen ve üzerinde aylardır uğraşılan Windows XP Service Pack 3 AMD donanımlı kullanıcıların başını ağırtacağa benziyor.**** Service Pack 3 piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra Microsoft Destek Sayfasında ve bir kaç kullanıcı blog'unda büyük tartışmalar yaşandı.
*** Bir kullaıcının belirttiğine göre; Windows XP SP3ü tamamen kurduktan sonra yeniden başlatında sistem tekrar açılmıyor ve Windows kesinlikle yüklenmiyor. Sadece ekrana flash screen geliyor ve tekrar restart atıyor.
*** Bir kaç sinirli kullanıcının ayrıca belirttiğine göre sistemi güvenli modda açmak bile mümkün olmuyor.


** Microsoft'dan Jesper johansson'un yaptığı açıklamaya göre bu kullanıcıların bazılarına problemlerin nerelerden kaynaklandığı ile ilgili destek sağlandı. Johansson'a göre problemlerin büyük bir kısmı Hewlett-Packard tarafından satılan AMD eküpmanlı PC'lerde oluşuyor. Çünkü HP bilgisayarlarda Intel tabanlı bilgisayarlarda kullanılan aynı imaj AMD tabanlı bilgisayarlarda da kullanılıyor.
** Johansson'un yaptığı açıklamada İmaj dosyasının hem AMD hem de Intel için aynı sistem dosyasını yüklediği ve çalıştırdığı - "intelppm.sys" - ancak bu dosyanın güç yönetimini sadece Intel tabanlı bilgisayarlarda yaptığını belirtti. AMD tabanlı bilgisayarlar amdk8.sys dosyasını aynı işlem için kullanıyor. Bu yüzden ortaya bir problem çıkıyor.





[Sadece Üyelere Linkler Açıktır.Üye Olun !!! Tıklayarak Üye Olun !!!]
Nick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla